Jon Guttormsen er silvilarkitekt MNAL med en mastergrad fra Duncan of Jordanstone College of Art i Dundee i 1996. Han er opptatt av steder der mennesket er i fokus der bygg og landskap sees i en sammenheng. Han er ivrig tilhenger av å bruke tre i konstruksjoner. Med tømmer fra egen skog er han i gang med å utforme et fisketuristprosjekt på Finnskogen. Han har tatt videreutdanning i bærekraft ved CAT i Wales og på bærekraftskurs ved Høgskolen i Kongsvinger. Han er ansvarlig for produktutviklingen og formgivingen av ombruksprosjektet O-house i Kongsvingerregionen. Topos arkitektur og design er medlem av Arkitektbedriftene as, Forum for trekonstruksjoner og Grønn byggallianse.

Last ned CVMaria Rini er fra Italia med mastergrad i arkitektur og byggeteknikk. Erfaring med prosjektering fra flere internasjonale kontorer i Italia, Frankrike og Spania. Hun har gjort en rekke konkurranser og tilfører Topos viktig kompetanse innen formgivning og datakunnskaper.  Maria har vært i Norge i 3 år og snakker flytende norsk. Hun er en dyktig arkitekt og liker å arbeide med prosjekter innen rehabilitering, transformasjon og interiør. Hun har vært hos Topos siden 2022 og driver i tillegg sitt eget firma hvor jobber hun med oppfølging på byggeplass av rehabilitering av den italienske ambassaden i Oslo.
 

Last ned CVKjersti Poulsson er norsk sivilarkitekt utdannet ved NTNU i 1998, (med særkurs i urbanisme i Norge, Frankrike og Libanon). Hun har lang og bred erfaring fra ulike arkitektkontor i Norge, som prosjektleder, medarbeider og formgiver på mange ulike typer bygg. Hun har god erfaring med byggesøknader, Breeam, miljøtiltak og gjennomføring av byggeprosessen fra begynnelse til slutt. Kjersti har vært med på gjennomføring av større prosjekter med høy kompleksitet, og bygg som har fått internasjonal oppmerksomhet. Kjersti pendler mellom Nederland og Norge, og kombinerer arkitektur og ideer fra begge steder. Hun har vært tilknyttet Topos siden 2023.
 

Last ned CVFaste samarbeidspartnereSigve Grønsberg

Sigve er landskapsarkitekt MNLA uteksaminert fra NLH (NMBU) på Ås i 1991. Sigve har bred erfaring innenfor landskapsarkitektfaget; fra større utredninger og landskapsanalyser til detaljprosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter, samt undervisning for landskapsarkitektstudenter.
De siste 10-11 årene har han også hatt ansvar for større og mindre reguleringsplaner. Han har vært tilknyttet Topos 2016. Sigve er opptatt av tverrfaglig, nettverksbasert arbeid og har blant annet samarbeidet tett med arkitekter gjennom de siste 20 år. Sigve Grønsberg er kjent for sin gode forståelse mellom bygg og landskap og sin flotte blyantstrek.

Last ned CV


Robert Gough

Robert Gough er utdannet sivilarkitekt ved Bergen Arkitektskole 1992. Han har etterutdannelse i trekonstruksjoner ved Hookepark college i UK, kurs bærekraft fra CAT i Wales og jobber med unike integrerte solcelleløsninger og arkitektur i Solbox. Han er en allsidig og dyktig formgiver og har utformet en lang rekke fine prosjekter. Han har vært tilknyttet topos siden 2020.

Last ned CV
  Kontakt    Personvern   English